GRATIS VERZENDING VANAF €50. LEVERINGSTERMIJN 2-3 DAGEN.

The Bastard Kamado: innovatie op hoog niveau

The Bastard, da’s innovatie op het hoogste niveau. De onderdelen werden met precisie uitgedacht en geïmplementeerd in de Kamado grill.

Dankzij de Precision Top blijft je Bastard altijd in de ingestelde stand staan. De keramische dome is bestand tegen de hoogste temperaturen, die je makkelijk kan aflezen op de ingebouwde thermometer. Bovendien kan je je BBQ perfect afsluiten met The Infinity Gasket, een handige vilt gemaakt van glasvezel. Je Kamado grill verplaatsen? Dat doe je makkelijk via het onderstel en de robuuste wielen. Daarnaast werden er ook een handige scharnier én tafelscharnier op gemonteerd. Ten slotte is er een corderieten Fire Box ingebouwd in je Bastard. Zo verzekeren we je de beste kwaliteit voor mooie momenten met vrienden en familie.

The bastard kamado technisch
Tools in the bastard

Je Kamado grill komt met een aantal onmisbare Heavy Duty Essentials

1. Heat deflector: door het halve maan systeem grill je makkelijk direct of indirect met je Bastard. Reinigen wordt kinderspel door de keramische coating.

2. Ash lifter: haal moeiteloos as uit je Bastard.

3. Charcoal basket: met de RVS mand warm je makkelijk houtskool op. Door de handvaten haal je hem in een handomdraai én ergonomisch uit je Bastard.

4. Steel grid: een praktisch rooster uitgevoerd in extra dik RVS.

Bestel online

Je Kamado online bestellen doe je in slechts enkele klikken op onze online webshop. Van een heuse Bastard tot handige accessoires en stoere merchandising: we hebben echt alles in huis. Maak snel je account aan en bestel in een oogwenk je favoriete producten. Mooi meegenomen: we leveren je Bastard aan huis en voorzien je daarbij van een handige uitleg met tips en tricks!

Naar de webshop