GRATIS VERZENDING VANAF €50. LEVERINGSTERMIJN 2-3 DAGEN.

Jouw Bastard grillklaar in je tuin gemonteerd?

Jazeker! Jouw Bastard kamado wordt niet zomaar aan de deur afgezet.

Snelle levering

Snelle levering

Je bestelde net jouw Bastard? Spannend! Wij schieten onmiddellijk in actie voor je. Petra contacteert je ten laatste de eerstvolgende werkdag om een afspraak voor levering vast te leggen. Want we leggen jou met plezier uit hoe jouw Kamado werkt en je die het best onderhoudt.

Montage service

Montage service

Wij monteren je Bastard met veel zorg en precisie in onze magazijnen. Zo garanderen we de aflevering van een perfecte Kamado. Transportschade? Geen zorgen, dat krijgt bij ons geen kans!

Afval service

Wij sorteren je verpakking

Wij rekenen graag af met je verpakking. En geloof ons, dat is meer dan je denkt. Je spaart er bovendien een ritje naar het containerpark mee uit. Laat die extra grilltijd met je Kamado maar komen!

Opstart service

Start-up service

Een degelijke uitleg over de werking en het onderhoud van je Bastard is van cruciaal belang voor optimaal genot van je Kamado grill. Zaakvoerder Lode introduceert je dan ook met veel plezier in de wereld van The Bastard. Met zijn handige tips & tricks leer je zonder twijfel de kneepjes van het vak. Als dat niet naar meer smaakt …

Ophalen showroom

Liever zelf ophalen?

Ook dat is zeker mogelijk! Maak een afspraak, dan zetten wij jouw Bastard klaar in onze magazijnen. Je kan gebruik maken van onze heftruck om in te laden.

maak een afspraak

Dienst na verkoop

Oeps… Probleempje met je Kamado of een prangende technische vraag? Stuur gerust een mail of doe een belletje tijdens de kantooruren. Wij behandelen je vraag met de grootste zorg.